www.snork.nl
Weblog

CD's

Lyrics

MP3's

Links

Email

in English

Home

Welkom!

Januari 2017. Er staan al meerdere liedjes van SJT op YouTube. Binnenkort kun je ze daar allemaal vinden.

November 2015. Er zijn deze maand drie singles verschenen:'I Like You, You Like Me', 'One Note Blues' en 'Summer Lightning'. Ze staan op de site van CDBaby.

Lager op deze pagina staat de link naar CDBaby.

De nieuwe liedjes staan ook op Spotify.

De vijfde cd van SJT, THE GOOGLING STALKER, verscheen in 2011. Er staan elf nummers op: 1. The Googling Stalker 2. Mystic Experience 3. Yoshiko (Dai Su Ki) 4. A Dutchman In Las Vegas 5. I Gave Her The Creeps And She Gave Me Hell 6. Let’s Have A Picnic 7. Flirting At The Supermarket 8. I’ve Kept The Blues 9. What If The Stones Had Gone Bald? 10. Kick In The Butt 11. My Neighbor’s Woofer

De eerste cd van SJT, LEAPS IN THE DARK, kwam uit in 1991. De cd werd uitgebracht op Dig It!, een sub-label van de platenmaatschappij Music&Words. Ook kwam er een single uit: ‘You Ruined My Party’.

In 1996 verscheen de tweede cd: A BUMPY RIDE. Deze werd opgenomen in San Francisco en geproduceerd door Scott Mathews, de producer van o.a. Roy Orbison, John Hiatt, Rosanne Cash en John Lee Hooker.

In 2001 kwam op het door SJT opgerichte label Snork Records ALONE WITH MY CLONE uit. Het nummer ‘Caroline’ dat daarop staat dateert nog van de opnamesessie met Scott (met de geweldige pedalsteelgitaarsolo van Dave Ristrim).

De vierde cd, HONEYMOON ON MARS, kwam uit in 2004, met daarop een kerstlied ('Christmas In 3005') en het liedje 'Nightmares', dat in 1983 op single uitkwam. De tragikomische geschiedenis van dit nummer is te lezen in het weblog.

Alle liedjes zijn (gratis) te beluisteren op SPOTIFY.

Er staan drie door Eus Menage en Joan Ter Maten gemaakte video's van de nummers 'Drinking And Drinking And Drinking', 'In The studio' en 'Cliffhanger' op YouTube (klik op 'links').

Bij uitgeverij IJzer is in november 2009 van Ter Maten de roman in verzen PROFIEL ZOEKT LIEFDE verschenen. Lees er alles over op de site van IJzer: www.uitgeverij-ijzer.nl (klik op 'links'). In mei 2008 verscheen de roman HOOFDBREKENS EN KOPZORGEN, een vrolijke roman over obscure wetenschappers wier soms ijzingwekkende experimenten niet altijd tot het gewenste resultaat leiden. Ook over dit boek is meer te lezen op de site van IJzer.

Vier toneelstukken (komedies) van Ter Maten zijn gepubliceerd door De Toneelcentrale: HET REDDENDE VUUR, WILLEM V, DE BEER IS LOS en OLIVIA EN HOLK (voor meer info: www.toneelcentrale.nl of www.toneelfonds.be) En dan nog dit: in januari 2013 is de uitgeverij De Wilde Tomaat van start gegaan (in de links: www.dewildetomaat.nl).

De cd's van SJT kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen via snork@euronet.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar bij CDBaby.com (op die site staat trouwens meer informatie over de afzonderlijke cd's; ook zijn daar andere liedjes te beluisteren - klik op 'links').

Een zakje ZONGEDROOGDE TOMAATJES wordt CADEAU gedaan bij bestelling van alle cd's via snork (vijf cd's voor 40,00 euro).

Ook is het mogelijk liedjes te downloaden bij iTunes (klik op 'MP3's' op deze site, daar vind je de links naar iTunes).Als je wilt, kun je SJT mailen (sjt@euronet.nl). Hij zal zeker antwoorden!

foto Sleepy Joe Tomato

 
snork@euronet.nl
Zoek naar: